Geneura Uncategorized Ta med disse elementene når du fisker!

Ta med disse elementene når du fisker!Klær for spinning fra steinmerker må være komfortable og likevel la sportsfiskeren bevege seg fritt. Mange sportsfiskere kan føle seg lykkelige i en T-skjorte og jeans, selv om det er lurt å ta med en lett vanntett jakke i tilfelle regn. Alternativt lette og likevel vanntette smokker som blir stadig mer populære blant sportsfiskere og kan vise seg å være ideelle for denne typen fiske. Om sommeren er en baseballcap og solbriller en god idé, ettersom gjenskinn fra solen på sjøen kan forårsake problemer. Det kan også være nødvendig å ta solkrem. For å få det beste utstyret, bare besøk sealine-products.no.

Andre ting du trenger når du fisker er:

Fottøy: Mens noen sportsfiskere er glade i å bruke trenere, er et par sterke utendørs turstøvler det beste valget for sportsfiskere som fisker fra stein. Disse gir det beste grepet når du beveger deg rundt steinflater, spesielt de som har blitt våte av regn eller bølger som vil gjøre dem ekstremt glatte.

Stang og hjul: I dette scenariet bruker sportsfiskere sannsynligvis en bassstang som er rundt 11 fot lang eller en roterende stang som vil være 9 eller 10 fot. Begge disse stavtypene er lette og relativt enkle å bære hvis de festes sammen med borrelåsstangstropper som er tilgjengelige fra Sea Angling Shop. En sportsfisker som går på en halvdagers lokkefiskeøkt, kan gjerne klare seg med bare ett hjul, men noen har med seg et ekstra hjul (selv om det bare er et budsjettspinnende hjul) som en back-up i tilfelle hovedhjulet mislykkes. eller blir skadet på en eller annen måte. Ettersom sportsfiskere vil holde stangen hele tiden, er en unødvendig stangstøtte eller stativ unødvendig.

Ryggsekk: For lystfiskers lokkfiske fra steinmerke er en ryggsekk det åpenbare valget. Spesialiserte utendørs ryggsekker er det beste alternativet, ettersom de er sikrere med ekstra stropper og lommer som kan være uvurderlige for lagring av lokker eller terminalutstyr. De er også mer robuste enn vanlige ryggsekker, noe som gjør dem mer motstandsdyktige mot skader når de legges ned på stein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *