Geneura Uncategorized Disse fire medisinene inneholder marihuana, og de er lovlige i USA

Disse fire medisinene inneholder marihuana, og de er lovlige i USAI USA er det fire typer cannabisekstrakt som er lovlig å produseres til medisinske formål. Imidlertid betyr det ikke at folk kan kjøpe eller bruke disse medisinene hensynsløst, så de må bruke medisinen riktig og klokt. Videre, hvis du også har en hund som lider av kreft, må du kanskje prøve en anerkjent studie. Her er fire typer marihuana for behandling som du trenger å vite:

Marinol og Cesamet

Disse to medikamentene brukes til å behandle kvalme og tap av matlyst på grunn av cellegift og hos pasienter med AIDS. Begge disse stoffene er en annen form for THC, som åpenbart er marihuana som får folk til å hallusinere. Begge disse ble godkjent av Food and Drug Administration (FDA) på 1980-tallet.

For å stimulere appetitten, vil leger foreskrive Marinol i en dose på 2,5 mg en eller to ganger om dagen før lunsj, natt og eller ved sengetid. Imidlertid, hvis foreskrevet for å lindre kvalme på grunn av cellegift, vil legen gi en dose på 5 mg 1 til 3 timer før cellegift og 2 til 4 timer etter det.

En av de fysiske bivirkningene av Marinol, nemlig svakhet, magesmerter, kvalme, oppkast, rask hjerterytme, rødt ansikt og svimmelhet. Mens psykologiske bivirkninger vanligvis dukker opp, nemlig angst, døsighet, forvirring, hallusinasjoner og paranoia.

Epidiolex

Dette stoffet brukes til barn med epilepsi og US Agency for Drug and Food Control for å legalisere det i 2013. Det er imidlertid strengt forbudt å bruke det gratis.

Sativex

Dette stoffet er et medikament som gjennomgår klinisk testing i USA og er et medikament for behandling av brystkreft. Dette stoffet er en blanding av forbindelser som inneholder marihuana og sprayes oralt. Det er godkjent i rundt 20 land for å håndtere muskelspasmer fra multippel sklerose og kreftsmerter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *